Cautare

15554 de rezultate pentru "rica raducanu isi repara ceasul la ceasornicar catalin vardianu" (3.01 secunde)
Senatul a incuviintat cererea de arestare a lui Catalin Voicu, 70 de senatori votand pentru, iar impotriva, 40. ... Conform procedurii, avizul dat de Senat va fi trimis ministrului Justitiei, apoi va ajunge la procurorul general, care il va trimite, mai departe, la Directia Nationala Anticoruptie.
Liderul PD-L Botosani, Catalin Flutur, a declarat ieri ca nu stie deocamdata daca se va intampla acest lucru, si ca Mihai Luca nu are de ce sa-i ceara clementa deoarece problema de la OCPI este una de natura administrativa, nu politica.
Suspendarea contractului cu firma Hi Speed Recovery (HSR), masura anuntata de primarul Catalin Flutur la finele lunii mai pentru a veni in sprijinul populatiei, nu mai este posibila.
Potrivit ziarului, Catalin Chereches este cotat cu 63,6% sanse sa castige campania electorala, iar pe locul doi, la mare distanta, s-ar clasa independentul Mircea Dolha cu 17,9%, urmat pe locul trei de candidatul PDL, Mihai Patrascu cu 7%.
Conform BEC, reprezentantul USL, Catalin Chereches, a obtinut la numaratoare 51,66% din voturile exprimate. ... CV-urile candidatilor nu au convins nici un sfert din alegatori sa mearga la vot, dar rezultatul scrutinului constituie un barometru pentru marile infruntari din 2012.
USL-PDL, 52%-13% Candidatul USL Catalin Chereches a castigat alegerile partiale pentru functia de primar al municipiului Baia Mare din primul tur, cu 51,66% din voturi, fiind urmat de candidatul independent Mircea Dolha, cu 23,34% din voturi.
Potrivit studiului anual "Europarlamentarii la Raport: ... "La polul opus, europarlamentari care practic nu exercita nici un fel de influenta sunt Corneliu Vadim Tudor si George Becali.
Catalin Predoiu, numit de Traian Basescu premier interimar Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, dupa demisia lui Emil Boc de la conducerea Guvernului, decretul de numire a lui Catalin Predoiu, ministru al Justitiei, in functia de premier interimar.
Catalin Ivan catre Cristina Anghel: ... Dupa Victor Ponta, și purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a avut o disputa cu senatoarea PC Cristiana Anghel, care a criticat dur guvernarea USL.
Vi-l asumati pe Catalin Predoiu, ca viitor premier, cu toate problemele pe care le-a produs la Arpechim, ALRO si Rompetrol Ieri au aparut mai multe informatii despre relatia lui Catalin Predoiu, ca avocat, cu mai multi giganti ai economiei romanesti, chiar in momente controversate ale existentei acestor companii - este vorba de ALRO, de Arpechim, de Rompetrol.
Unul dintre deputatii PSD, Catalin Radulescu, il face praf pe Ghita, pe care il numeste drogatul partidului.
Masurile fiscale recent lansate in dezbatere publica de catre Guvernul Ponta pot constitui o parghie a cresterii economice si vor contribui la crearea de noi locuri de munca.
Victorie istorica a PSD in Bucuresti, social democratii adjudecandu-si Primaria Generala si toate primariile de sector, potrivit rezultatelor partiale oficiale comunivate de BEC la alegerile locale 2016.
Multa vilva, ca si anul trecut, pe tema romanilor multimilionari in dolari scosi la rampa prin publicarea clasamentului celor mai bogati 300 de romani de catre revista “Capital”.
Patronii localului spun ca secretul reusitei consta într-un ansamblu de elemente.Desi s-a deschis din luna iunie a acestui an, craiovenii care au avut vara asta drum pe lânga Oxygen Bistro puteau observa cu usurinta ca mesele de la terasa au fost în permanenta pline, înca de la deschidere.
Patronii localului spun ca secretul reusitei consta într-un ansamblu de elemente.Desi s-a deschis din luna iunie a acestui an, craiovenii care au avut vara asta drum pe lânga Oxygen Bistro puteau observa cu usurinta ca mesele de la terasa au fost în permanenta pline, înca de la deschidere.
, care a avut, la licitatia organizata in data de 22 decembrie 2008, o oferta net mai buna decat cea a Congaz.
, care a avut, la licitatia organizata in data de 22 decembrie 2008, o oferta net mai buna decat cea a Congaz.
Invitatul lui Catalin Stefanescu la editia Garantat 100% de duminica, 16 ianuarie, este regizorul britanic Peter Greenaway, aflat la Bucuresti pentru Festivalul de Film Experimental. ... Acompaniamentul la pian este asigurat de Puiu Pascu.
Din 2 noiembrie, in fiecare miercuri, de la ora 23.00, TVR 2 aduce telespectatorilor prima si singura emisiune tv dedicata in exclusivitate vinurilor si oenoturismului.
google-analytics.com